- Ét ad gangen: Åbn et billede i historikken, og tryk på papirkurvsikonet
- Flere på én gang: Tryk på „Vælg“ i historikken, vælg billederne, og tryk på papirkurvsikonet
- Alle: Tryk på „Slet al historik“ i Indstillinger
Slettet historik kan ikke gendannes.