Hvis appen blev lukket midt i en redigering, vises „Du har en tidligere redigering“ på startskærmen, næste gang du åbner appen. Tryk på „Fortsæt redigering“ for at fortsætte på forhåndsvisningsskærmen, hvor du slap.
*Dine fortryd- og gentag-trin overføres ikke.
*Hvis du indlæser et nyt foto, slettes dataene fra den ufærdige redigering.