De billeder, du laver, bevares automatisk under fanen „Historik“ nederst på skærmen (også billeder, hvor du ikke har trykket på „Gem“). Tryk på et billede for at åbne det, så kan du trykke på „Gem“ eller dele det.
*Billeder i historikken kan ikke redigeres igen.