Historie a rozpracované úpravy se ukládají ve vašem zařízení. Aplikace nemá funkci pro jejich přenos do nového zařízení pomocí účtu nebo cloudu. Mohou se přenést spolu se zálohou zařízení nebo přenosem dat, ale není to zaručeno, proto na to pamatujte.
Obrázky, které si chcete ponechat, si před změnou zařízení uložte pomocí „Uložit“ do složky „Pictures“ v zařízení. Uložené obrázky můžete přesunout do nového zařízení při přenosu dat ze zařízení.
*Premium můžete na novém zařízení obnovit klepnutím na „Obnovit předplatné“.