Ne. Odstranění pozadí i úpravy probíhají výhradně ve vašem zařízení. Vaše fotografie ani vytvořené obrázky nikdy neodesíláme na naše servery ani je tam neukládáme. Registrace také není potřeba.
Pro zlepšení aplikace nám mohou být anonymně odesílány údaje o používání, samotné fotografie se však nikdy neodesílají. Pokud je odesílat nechcete, můžete v Nastavení v části „Informace o aplikaci“ → „Analýza a vylepšení“ vypnout „Odesílat údaje o používání“.