- Una per una: obre la imatge a l’historial i toca la icona de la paperera
- Diverses alhora: a l’historial, toca «Seleccionar», tria les imatges i toca la icona de la paperera
- Totes: a Configuració, toca «Elimina tot l’historial»
L’historial eliminat no es pot recuperar.