Si l’app es tanca mentre edites, la propera vegada que l’obris apareixerà «Tens una edició anterior pendent» a la pantalla d’inici. Toca «Continuar editant» per reprendre l’edició a la pantalla de previsualització on la vas deixar.
*L’historial de desfer i refer no es conserva.
*Si carregues una foto nova, s’esborren les dades de l’edició anterior pendent.