En dispositius amb Android 9, aquest missatge apareix quan l’app no té permís per desar imatges (accés a l’emmagatzematge). Toca «Obre Configuració», dona el permís i torna a tocar «Desar».
Si apareix «S’ha cancel·lat el desat perquè s’ha perdut la informació de transparència», vol dir que s’ha aturat el desat perquè les parts transparents no s’han pogut desar correctament. Torna a tocar «Desar» per provar-ho de nou.