Les imatges que crees es guarden automàticament a la pestanya «Historial» de la part inferior de la pantalla (també les imatges en què no has tocat «Desar»). Si toques una imatge per obrir-la, pots fer servir «Desar» o compartir-la.
*Les imatges de l’historial no es poden tornar a editar.