Историята и данните от незавършено редактиране се съхраняват на вашето устройство. Приложението няма функция за прехвърлянето им на ново устройство чрез акаунт или облак. Възможно е да се прехвърлят заедно с резервно копие или прехвърляне на данни от устройството, но това не е гарантирано, така че имайте това предвид.
Преди смяна на устройството запазете нужните ви изображения в папката „Pictures“ на устройството чрез „Запази“. Запазените изображения могат да бъдат прехвърлени на новото устройство при прехвърлянето на данни.
*Премиум може да бъде възстановен, като докоснете „Възстановяване на абонамент“ на новото устройство.