Не. Премахването на фона и редактирането се извършват изцяло на вашето устройство. Не изпращаме вашите снимки и създадените изображения на нашите сървъри и не ги съхраняваме там. Не е нужна и регистрация.
За подобряване на приложението може анонимно да ни се изпращат данни за употребата, но самите снимки никога не се изпращат. Ако не искате да изпращате тези данни, в настройките в „Информация за приложение“ → „Анализ и подобрения“ можете да изключите „Изпращане на данни за употребата“.