- Едно по едно: отворете изображение от историята и докоснете иконата на кошчето
- Няколко наведнъж: в историята докоснете „Избери“, изберете изображенията и докоснете иконата на кошчето
- Всички: в настройките докоснете „Изтриване на цялата история“
Изтритата история не може да бъде възстановена.