Ако приложението се затвори по време на редактиране, следващия път, когато го отворите, на началния екран на приложението ще се покаже „Има незавършено предишно редактиране“. Докоснете „Продължи редактирането“, за да продължите от екрана за визуализация оттам, където сте спрели.
*Историята на отмяна и повторение не се запазва.
*Ако заредите нова снимка, незавършените данни от предишното редактиране ще бъдат изтрити.