Когато докоснете „Запази“ на екрана „Завършено“, изображението се запазва във формат PNG. Запазването във формат JPEG не се поддържа.
Изображенията се запазват в папката „Pictures“ на устройството.
Чрез иконата „Сподели“ можете също да ги изпратите директно в други приложения.