Създадените изображения се запазват автоматично в раздела „История“ в долната част на екрана (включително тези, за които не сте докоснали „Запази“). Докоснете изображение, за да го отворите — след това можете да докоснете „Запази“ или да го споделите.
*Изображенията от историята не могат да се редактират отново.