- По одному: відкрийте зображення в історії й торкніться значка кошика
- Кілька одразу: в історії торкніться «Вибрати», виберіть зображення й торкніться значка кошика
- Усі: у налаштуваннях торкніться «Видалити всю історію»
Видалену історію неможливо відновити.