Якщо застосунок закрився під час редагування, наступного разу, коли ви його відкриєте, на головному екрані застосунку з’явиться повідомлення «Залишилося незавершене редагування». Торкніться «Продовжити редагування», щоб повернутися до екрана попереднього перегляду з того місця, де ви зупинилися.
*Історія скасування й повторення не зберігається.
*Якщо завантажити нове фото, незавершені дані попереднього редагування буде видалено.