Створені зображення автоматично зберігаються на вкладці «Історія» внизу екрана (навіть ті, для яких ви не торкалися «Зберегти»). Торкніться зображення, щоб відкрити його, — після цього можна торкнутися «Зберегти» або поділитися ним.
*Зображення з історії не можна редагувати повторно.