Düzenleme sırasında uygulama kapandıysa, uygulamayı bir sonraki açışınızda ana ekranda "Önceki düzenlemeniz devam ediyor" mesajı görünür. "Düzenlemeye devam et"e dokunarak kaldığınız yerden, önizleme ekranından devam edebilirsiniz.
*Geri alma ve yineleme geçmişi aktarılmaz.
*Yeni bir fotoğraf yüklerseniz, önceki yarım kalan düzenlemenin verileri silinir.