Yaptığınız görüntüler ekranın altındaki "Geçmiş" sekmesinde otomatik olarak saklanır ("Kaydet"e dokunmadığınız görüntüler de saklanır). Bir görüntüye dokunarak açtığınızda "Kaydet"e dokunabilir veya paylaşabilirsiniz.
*Geçmişteki görüntüler tekrar düzenlenemez.