Ако се апликација затворила током уређивања, следећи пут када је отворите, на почетном екрану апликације приказаће се „Претходно уређивање је остало“. Додирните „Настави уређивање“ да бисте наставили на екрану прегледа где сте стали.
*Историја опозивања и понављања се не преноси.
*Ако учитате нову фотографију, недовршени подаци из претходног уређивања биће обрисани.