Слике које направите аутоматски остају на картици „Историја“ на дну екрана (чак и оне за које нисте додирнули „Сачувај“). Додирните слику да бисте је отворили, а затим можете да додирнете „Сачувај“ или да је поделите.
*Слике из историје није могуће поново уређивати.