- Câte una: deschide imaginea din istoric și atinge pictograma coșului de gunoi
- Mai multe deodată: în istoric atinge „Selectați”, alege imaginile și atinge pictograma coșului de gunoi
- Toate: în Setări atinge „Ștergeți tot istoricul”
Istoricul șters nu poate fi recuperat.