Dacă aplicația s-a închis în timpul editării, la următoarea deschidere a aplicației va apărea pe ecranul principal „A rămas o editare neterminată”. Atinge „Continuă editarea” pentru a relua de pe ecranul de previzualizare anterior.
*Istoricul de anulare și refacere nu se păstrează.
*Dacă încarci o fotografie nouă, datele editării anterioare neterminate se șterg.