Imaginile create se păstrează automat în fila „Istoric” din partea de jos a ecranului (inclusiv cele pentru care nu ai atins „Salvați”). După ce deschizi o imagine atingând-o, o poți salva cu „Salvați” sau o poți distribui.
*Imaginile din istoric nu mai pot fi editate.