Plany miesięczny i roczny odnawiają się automatycznie, dopóki ich nie anulujesz. Stronę anulowania możesz też otworzyć za pomocą „Status subskrypcji” na ekranie „Premium” w aplikacji.
- Otwórz aplikację „Google Play”
- Dotknij ikony profilu w prawym górnym rogu
- Dotknij „Płatności i subskrypcje” → „Subskrypcje”
- Wybierz tę aplikację i dotknij „Anuluj subskrypcję”
*Plan dożywotni nie ma automatycznego odnawiania, więc nie trzeba go anulować.