- Pojedynczo: otwórz obraz w historii i dotknij ikony kosza
- Kilka naraz: w historii dotknij „Wybierz”, wybierz obrazy i dotknij ikony kosza
- Wszystkie: w Ustawieniach dotknij „Usuń całą historię”
Usuniętej historii nie można przywrócić.
Usuniętej historii nie można przywrócić.