Jeśli aplikacja zamknęła się w trakcie edycji, przy jej następnym otwarciu na ekranie głównym pojawi się „Pozostała niezakończona edycja”. Dotknij „Kontynuuj edycję”, aby wznowić pracę od poprzedniego ekranu podglądu.
*Historia cofania i ponawiania nie jest przenoszona.
*Po wczytaniu nowego zdjęcia dane niezakończonej poprzedniej edycji zostaną usunięte.