Utworzone obrazy są automatycznie zachowywane na karcie „Historia” na dole ekranu (także te, których nie zapisano przyciskiem „Zapisz”). Po otwarciu obrazu dotknięciem możesz dotknąć „Zapisz” lub go udostępnić.
*Obrazów z historii nie można ponownie edytować.