Jeśli wyłączysz „Automatycznie usuwaj tło + przycinaj marginesy” w Ustawieniach, po wczytaniu zdjęcia tło nie zostanie automatycznie usunięte, a marginesy nie zostaną przycięte.
Jeśli wyłączysz „Automatycznie usuwaj tło + przycinaj marginesy” w Ustawieniach, po wczytaniu zdjęcia tło nie zostanie automatycznie usunięte, a marginesy nie zostaną przycięte.