Als de app tijdens het bewerken is afgesloten, verschijnt de volgende keer dat u de app opent "Er is nog een vorige bewerking" op het hoofdscherm. Tik op "Doorgaan met bewerken" om verder te gaan op het voorvertoningsscherm waar u was gebleven.
*De stappen voor ongedaan maken en opnieuw uitvoeren worden niet bewaard.
*Als u een nieuwe foto laadt, worden de gegevens van uw onvoltooide vorige bewerking verwijderd.