Afbeeldingen die u maakt, worden automatisch bewaard op het tabblad "Geschiedenis" onderaan het scherm (ook afbeeldingen waarvoor u niet op "Opslaan" hebt getikt). Tik op een afbeelding om deze te openen. Daarna kunt u op "Opslaan" tikken of de afbeelding delen.
*Afbeeldingen in de geschiedenis kunnen niet opnieuw worden bewerkt.