Tidak. Penyingkiran latar belakang dan penyuntingan semuanya dilakukan pada peranti anda. Kami tidak sekali-kali menghantar foto anda atau imej yang anda buat ke pelayan kami, atau menyimpannya di sana. Pendaftaran akaun juga tidak diperlukan.
Aplikasi mungkin menghantar data penggunaan tanpa nama kepada kami untuk menambah baik aplikasi, tetapi foto itu sendiri tidak sekali-kali dihantar. Jika anda tidak mahu menghantarnya, anda boleh mematikan "Hantar data penggunaan" dalam Tetapan melalui "Maklumat Aplikasi" → "Analisis dan penambahbaikan".