Jika aplikasi tertutup semasa anda sedang menyunting, mesej "Pengeditan sebelumnya masih ada" akan dipaparkan pada skrin utama apabila anda membuka aplikasi pada kali seterusnya. Ketik "Teruskan penyuntingan" untuk menyambung semula dari skrin pratonton sebelumnya.
*Sejarah buat asal dan buat semula tidak dikekalkan.
*Jika anda memuatkan foto baharu, data suntingan sebelumnya yang belum selesai akan dipadam.