Imej yang anda buat akan disimpan secara automatik dalam tab "Sejarah" di bahagian bawah skrin (termasuk imej yang belum anda simpan dengan mengetik "Simpan"). Ketik imej untuk membukanya, kemudian anda boleh mengetik "Simpan" atau berkongsi imej itu.
*Imej dalam sejarah tidak boleh disunting semula.