Ha az alkalmazás szerkesztés közben bezárult, a következő megnyitáskor az alkalmazás kezdőképernyőjén „Az előző szerkesztés még megmaradt” felirat jelenik meg. A „Szerkesztés folytatása” gomb megérintésével az előző előnézeti képernyőtől folytathatja.
*A visszavonási és újra végrehajtási előzmények nem maradnak meg.
*Új fénykép betöltésekor az előző, félbehagyott szerkesztés adatai törlődnek.