Az elkészített képek automatikusan megmaradnak a képernyő alján lévő „Előzmények” lapon (azok is, amelyeknél nem érintette meg a „Mentés” gombot). Ha egy képet megérintve megnyit, a „Mentés” gombbal mentheti, vagy megoszthatja.
*Az előzményekben lévő képek nem szerkeszthetők újra.