خیر. حذف پسزمینه و ویرایش، همگی در خود دستگاه شما انجام میشوند. ما عکسها یا تصاویری را که میسازید به سرورهای خود ارسال نمیکنیم و در آنها ذخیره نمیکنیم. ثبتنام هم لازم نیست.
برای بهبود برنامه، ممکن است اطلاعات استفاده بهصورت ناشناس ارسال شود، اما خود عکسها ارسال نمیشوند. اگر نمیخواهید این اطلاعات ارسال شود، میتوانید در تنظیمات، از «اطلاعات برنامه» ← «تحلیل و بهبود»، گزینه «ارسال دادههای استفاده» را خاموش کنید.