- یکییکی: تصویری را در تاریخچه باز کنید و روی نماد سطل زباله ضربه بزنید
- چند تصویر با هم: در تاریخچه با «انتخاب» تصاویر را انتخاب کنید و روی نماد سطل زباله ضربه بزنید
- همه: «حذف کل تاریخچه» در تنظیمات
تاریخچه حذفشده قابل بازگردانی نیست.
تاریخچه حذفشده قابل بازگردانی نیست.