اگر برنامه در میانه ویرایش بسته شود، دفعه بعد که برنامه را باز کنید، پیام «ویرایش قبلی باقی مانده است» در صفحه اصلی نمایش داده میشود. با ضربه زدن روی «ادامه ویرایش» میتوانید از همان صفحه پیشنمایش قبلی ادامه دهید.
توجه: سابقه واگرد و انجام دوباره منتقل نمیشود.
توجه: اگر عکس جدیدی وارد کنید، دادههای نیمهکاره ویرایش قبلی پاک میشوند.