تصاویری که میسازید بهطور خودکار در زبانه «تاریخچه» در پایین صفحه نگه داشته میشوند (حتی تصاویری که برایشان روی «ذخیره» ضربه نزدهاید). با ضربه زدن روی یک تصویر و باز کردن آن، میتوانید روی «ذخیره» ضربه بزنید یا آن را به اشتراک بگذارید.
توجه: تصاویر تاریخچه را نمیتوان دوباره ویرایش کرد.