- Jednotlivě: otevřete obrázek v historii a klepněte na ikonu koše
- Více najednou: v historii klepněte na „Vybrat“, vyberte obrázky a klepněte na ikonu koše
- Vše: v Nastavení klepněte na „Smazat celou historii“
Smazanou historii nelze obnovit.
Smazanou historii nelze obnovit.