Pokud se aplikace během úprav zavřela, při jejím příštím otevření se na hlavní obrazovce zobrazí „Zůstala předchozí úprava“. Klepnutím na „Pokračovat v úpravách“ se vrátíte na předchozí obrazovku náhledu a můžete pokračovat.
*Historie kroků zpět a znovu se nepřenáší.
*Pokud načtete novou fotografii, rozpracovaná data z předchozí úpravy se smažou.