Vytvořené obrázky se automaticky uchovávají na kartě „Historie“ dole na obrazovce (i ty, které nebyly uloženy tlačítkem „Uložit“). Po otevření obrázku klepnutím můžete klepnout na „Uložit“ nebo ho sdílet.
*Obrázky v historii už nelze znovu upravovat.