Записите в историята над безплатните 30 вече няма да се показват в списъка, но няма да бъдат изтрити. Ако отново активирате Премиум, те ще се покажат отново.
Записите в историята над безплатните 30 вече няма да се показват в списъка, но няма да бъдат изтрити. Ако отново активирате Премиум, те ще се покажат отново.