תמונות שיצרת נשמרות אוטומטית בכרטיסייה "היסטוריה" בתחתית המסך (כולל תמונות שעבורן לא הקשת על "שמירה"). הקש על תמונה כדי לפתוח אותה, ותוכל להקיש על "שמירה" או לשתף אותה.
*לא ניתן לערוך שוב תמונות מההיסטוריה.
תמונות שיצרת נשמרות אוטומטית בכרטיסייה "היסטוריה" בתחתית המסך (כולל תמונות שעבורן לא הקשת על "שמירה"). הקש על תמונה כדי לפתוח אותה, ותוכל להקיש על "שמירה" או לשתף אותה.
*לא ניתן לערוך שוב תמונות מההיסטוריה.