- Yksi kerrallaan: avaa kuva historiasta ja napauta roskakorikuvaketta
- Useita kerralla: valitse kuvat historian ”Valitse”-toiminnolla ja napauta roskakorikuvaketta
- Kaikki: ”Poista kaikki historia” asetuksissa
Poistettua historiaa ei voi palauttaa.
Poistettua historiaa ei voi palauttaa.