Tekemäsi kuvat jäävät automaattisesti näytön alareunan ”Historia”-välilehdelle (myös kuvat, joita et ole tallentanut ”Tallenna”-painikkeella). Kun avaat kuvan napauttamalla, voit tallentaa sen ”Tallenna”-painikkeella tai jakaa sen.
*Historian kuvia ei voi muokata uudelleen.